Alla inlägg under mars 2009

Av Carl - 16 mars 2009 12:03

Grattis på födelsedagen gammelfaster Anita. Om du var här skulle jag ta ett dopp med dej. Vi önskar dej en jätte bra dag

Hälsn Nakenfisen på bilden m fam

kram

Av Carl - 16 mars 2009 06:52

 Det var kul att du kom och hälsade på oss! Fredriks resa genom Australien och Nya Zeeland kan man läsa om på www.Resedagboken.se  skriv: Jjunior på alias.

Fredrik har pluggat i Australien sen i juni och från november har han rest runt men nu ska snart åka hem till Sverige igen. Jag blev så nyfiken på landet Australien, kan inte vänta tills jag vuxit upp och kan åka dit (med mamma och pappa såklart!) Den här veckan skulle vi ha åkt till Bangkok men vi åker dit i april istället, det ska bli kul. Thailand är underbart men världen är ju så stor så stor. Tänk vad mycket jag ska hinna med i mitt liv!


Trevlig fortsatt resa kusin!

Kram Carl

Av Carl - 15 mars 2009 14:40

I morgon drar mormor från stan!! Hon lämnar snön och minusgraderna för att hälsa på MEEEJJJ!! Som ni ser så sitter jag redan på bron och väntar. Mamma sa att du kommer snart så då sitter jag här och väntar tills du dyker upp. Vi ska tydligen hitta på en massa saker för mamma tror att hon ska ta massage och gå till frissan nu när du ska vara här med mej! Det ska väl gå bra, vi kan ju hitta på saker själv du och jag. Du är så välkommen mormor!!


Vill du veta en hemlis? Mamma och pappa säger att dom bara äter onyttigt på lördagar men i dag såg jag att mamma tryckte i sej en kaka på Starbucks och pappa åt en glass.

Kram från Carl

Av Carl - 14 mars 2009 12:00

Ja, tanken slog mej att kanske skulle jag bli modell och tjäna lite slantar själv? Försökte få till en snygg, lite nonchalant pose som ni ser. Att se naturlig ut framför kameran var inte så lätt som jag trodde. Men jag gjorde mitt bästa, tittade djupt in i kameran och klick, där satt bilden!

Nä, skämt och sido det var så klart min mamma som drog på mej en hatt på 7/11 och knäppte ett kort på mej. Mamma skrattade för hatten var för liten även för lilla mej. Mitt huvud är rätt stort men i svenska mått är jag ganska normal, här i Thailand måste mitt huvud vara enormt stort. Mamma och jag var ute och gick i hettan och var tvungna att gå in på 7/11 för där är det A/C och man kan coola ner sej lite och köpa något att dricka innan man går vidare. Det blir inte långa promenader för oss ute för det är som sagt väldigt varmt. På dom stora shopping varuhusen är det också skönt att gå men det är inte som att ta en promenad i Sverige. På vägen hem gick vi på en bakgata för att slippa värsta trafiken och då var det en stor hund som skällde ut oss så att jag började stor tjuta. Mamma fick bära mej en bit tills jag inte var rädd längre. Det var ialla fall tur att hatten var för liten så att jag slapp ha på mej den när jag blev utskälld. Fast när jag tänker efter så hade kanske hunden blivit rädd för mej om jag hade haft hatten på mej?


Kram Carl

Av Carl - 13 mars 2009 09:34

Stekande sol och +35 stoppade inte min pappa och min Kusin Fredrik från att gå 18 hål på golfbanan. Dom hade roligt och var nöjd med spelandet. Fredrik hade inte spelat golf på snart 2,5 år så han var lite ring rostig men kom snabbt in i spelet. Dom spelade på Phuket Country club där min pappa är medlem. Om man är icke medlem kostar det 3500 bath att spela. Är man gäst till en medlem kostar det 1750 bath och om man är medlem betalar man caddy avgiften som är 250 bath.

En caddy har alltid på sej en blå dress, det måste vara så varmt! Dom servar spelarna runt hela banan. Plockar fram klubborna, talar om avståndet mellan bollen och hålet och kommer med små tips. Phuket Country club har ingen golf bil som man kan åka runt i utan man får gå. Det tycker min pappa är mer sport och bra för han vill röra på sej säger han. Jag förstår inte hur man orkar gå runt i denna värme. Det finns 6st golfbanor på Phuket, alla är vackra och gröna!  Mamma och jag följde med till första hålet sen sa vi hej då och tog bilen in till Patong.

Barn till medlem spelar gratis till dom är 18 år, gissa om jag ska börja spela!!  Har redan börjat öva!

Kram från Carl

Av Carl - 12 mars 2009 19:04

Det är mamma ni ser som sitter i restaurangen fast hon syns lite dålig. Som jag skrev tidigare så bor vi på ett lägenhetshotell i Surin, Phuket som heter Surin Gate. Det är ett ganska litet ställe med 44 st lägenheter. Några lägenheter är bostadsrätter och dom andra hyrs ut. Än så länge är det bara svenskar som har köpt bostadsrätter här. Olika människor kommer och går här, det är tur att jag inte är blyg för då hade det blivit jobbigt. Lägenheterna är på ca 50 kvm men vi har en connecting door och i den andra lägenheten har pappa sitt kontor med alla sina papper, sådana papper som jag inte får riva i....

Om ni vill se fler bilder på hur vi bor så kolla på www.suringate.com


I går var vi på golfbanan men det ska jag skriva om i morgon

Solig kram från Carl

Av Carl - 11 mars 2009 06:05

Som ni ser på bilden så var jag jätte glad för min ögonskugga från Boots. Vi var inne på Boots i Patong och mamma köpte några saker till oss. Ingen såg att jag fingrat åt mej en ögonskugga som jag smusslade med mej ut. Mamma såg det när vi kom till bilen och hon tyckte det var för långt att gå hela vägen tillbaka så jag fick behålla den. Hon talade givetvis om att det är fel att snatta men jag är bara 9 månader så jag förstår varken vad snatta innebär eller vad en ögonskugga är, men glad för min nya grej blev jag!!

Ögonskuggan är lila och jag har den bland mina leksaker.


Tänk vad glad man kan bli för små saker här i livet!


/Carl

Av Carl - 10 mars 2009 07:14

Skickar några bilder på mina tjejer här på Phuket. Dom är så snälla, glada och roliga. Tjejer är bland det bästa jag vet, ialla fall dom tjejer som skojar och gullar med mej. "Mina" tjejer jobbar på hotellet där vi bor och dom förgyller mina dagar. T ex i dag då hade en av dom köpt små, små bananer till mej, söta goda thaibananer, mums! Jag åt lite banan fick några kramar och sen gick jag och mamma hem för jag behövde sova en stund. Kan man ha det bättre? Jag gillar ju killar också men dom har så mörk röst och gullar inte lika mycket med mej. Det är klart att jag älskar ju min pappa, bror Max och morfar men jag menar sånna killar som jag inte känner (ännu).

På bilderna ser ni Nueng, Pop, Bum, Preaw och Nai


Ha en bra dag och var snäll

/Carl

Presentation

Fråga mig

30 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards