Alla inlägg under juli 2009

Av Carl - 11 juli 2009 23:10

I två timmar satt jag och väntade på att valpen Max skulle komma ut och leka med mig. Till slut öppnades dörren och ut kommer Max och hans matte. Max blir buren av sin matte, dom sa hej och gick snabbt förbi mig och försvann runt huset. Efter ett tag kom Max springandes mot mig och hoppade runt mig och var hur glad som helst. Det var så kul att ses igen men lyckan var kort. Max matte var snabbt på plats och vaktade oss. Jag har nästan alltid skor på händerna för att det gör så ont i mina händer när jag kryper på gruset. Det enda jag gjorde var att lyfta på ena handen som jag hade en sko på och då sa Max matte: nej, inte göra så! Sen lyfte hon upp Max och bar in honom igen. I 30 sekunder fick jag träffa Max i dag. Jag blev ledsen och ville göra något annat i stället. Mamma och jag gick på promenad och tittade på hästarna i hagen och såg när en ny häst blev insläppt i hagen. Alla hästarna blev helt vilda och sprang omkring och gnäggade. Det var kul att se och det kändes lite bättre. Vi gick vidare och såg en liten stig som ledde mot vattnet. Vi gick in på den stigen och då såg min mamma några smulltron och plockade dom. Vi smakade på dom och det var så gott. Vi gick lite längre in och plötsligt ser vi hur mycket smultron som helst! Vi hade inget att plocka i så vi hällde ut vattnet från min pip-mugg och plockade i den. Efter ett tag var pip-muggen full och vi gick hem för att hämta förstärkning. Vi hämtade pappa och en hink. Pappa plockade för glatta livet och hinken blev nästan full. Jag blev helt slut och somnade. Jag drömde att Max och jag lekte och åt smultron tillsammans.

Kram och god natt

Av Carl - 10 juli 2009 23:39

När det regnar kan man lika gärna åka iväg och shoppa! Det gjorde mamma och jag i alla fall. En lekmatta, en talande och sjungande bok, leksaker att ha i badbaljan, strumpor och lite annat smått och gott fick jag igår. Dessutom fick jag ett par tenniskor av Melina. Dom är vita, svarta och gula, skit snygga! På bilden har jag en tennisko på mig och jag sitter på lekmattan. Mamma köpte ett par skor till sig själv och pappa köpte ett par gå-ut-och-gå-skor till mamma. Hoppas det regnar snart igen!

I dag kom våra grannar hem och med sig hade dom en golden valp. Gissa om den var gullig? Jag bara smälte, det var kärlek vid första ögonkastet. Valpen är 8 veckor och heter Max. Valpen har samma namn som min storebror! Max lekte med mig och slickade mig i ansiktet. Jag klappade Max så försiktigt som jag bara kunde. Max´s matte sa flera gånger att jag måste klappa mjukt. Jag gjorde ju det! Hon tjatade att jag skulle ta det lugnt och det var precis vad jag gjorde. Max var till slut tvingad att gå in för han hade flyttat hemifrån i dag och hans matte sa att han måste sova. Typiskt, vi som hade så kul! Jag kan knappt vänta till i morgon när jag får träffa Max igen. Jag vet att Max tyckte det var kul att leka med mig också. Max sa det till mig på hund språket och det förstod jag.

Vov vov Carl

Bus

Av Carl - 8 juli 2009 13:06

Senaset dagarna har jag varit lite busig. I bland på morgonen väcker jag pappa genom att bita honom i hans tår. Mamma säger att det är jätte äckligt men jag förstår inte varför. Det är många som brukar bita lite i mina små fossingar och ingen tycker det att det är något konstigt med det. Jag tycker pappas tår och fötter är roliga. Biter jag i dom så sprätter pappa till och drar snabbt in fötterna under täcket. Ha ha! Jag skrattar varje gång!

I går drog jag i el sladden till en av säng lamporna ända till glas kupan ramlade av och for i golvet med ett krasch. Kupan gick ni tusen bitar och går absolut inte att laga. Mamma och jag frågade Björn som äger stället vi hyr var vi kunde köpa en ny. Björn sa att lampan var gammal och går inte att köpa längre. Ops! Förlåt, förlåt det var inte min mening att förstöra lampan.

I dag, när ingen såg tog jag en fjärrkontroll och kastade ut den från den franska balkongen ut i gränset. Det tog ett tag innan någon såg vad jag hade gjort. Det var Jakob, Melinas pojkvänn som såg fjärrkontrollen ute på gräsmattan. Alla blev så förvånade och undrade först hur den hade hamnat där. Jag låtsades som om det regnade, men sen sa pappa: det är du min busunge som har kastat ut fjärrkontrollen! Det är så kul att busa!

Kram från Carl

Av Carl - 5 juli 2009 13:46

Det hör till god ton att tacka för senast. Det har jag fått lära mig av min mormor. Tack för senast! Det var så kul att vara hos er och jag saknar er så mycket. Dagens bild är från när vi var ute och åkte båt. Det är jag som kör och mormor och morfar sitter och solar sig längst fram i båten. En solig och härlig dag som jag kommer att minnas länge.

I dag är det lite moln på himlen och ganska kallt. Bäst att klä på sig så att jag inte blir sjuk. Vi har varit ute och gått en sväng och jag tycker så mycket om min nya vagn som jag fick för några dagar sedan. Det känns som jag åker i en riktig lyx bil om jag får säga det själv!

Ha det så bra. Mamma och pappa hälsar och tackar också för senast.

Kram Carl

Av Carl - 4 juli 2009 23:28

I dag var jag på kalas på Kungsholmen. Det var Hedda som fyllde 4 år och hon bjöd på fest på sin bakgård. Jag åt varm korv, tårta och bullar. Hedda bjöd bla på min favorit tårta: princess tårta! När det var min tur i fiskdammen fick jag ett sådant napp. Jag kämpade för att inte tappa fiske spöt och till slut fick jag upp mitt byte. Det var ingen fisk som satt på kroken utan en godis påse! Jag blev så glad att jag slapp få en sprattlande fisk och att jag i stället fick en påse med godis. När partyt var slut började det att regna och mamma och jag sprang till tunnelbanan och åkte hem till pappa som hade maten klar. Vi fick en gudomligt god skaldjurs pasta med havskräftor, scampi, musslor och bläckfisk. Mums!

Kram Carl

Av Carl - 3 juli 2009 23:23

Oj, vad tiden springer iväg! Dagen efter vi kom tillbaka från Sundsvall gick jag till BVC och träffade min sköterska. Hon mätte och vägde mig. Nu är jag 84 cm och väger 11,500 kg. Jag är lite större än dom flesta i min ålder. Som tur är slapp jag ta någon vaccinations spruta för jag har fått alla i Thailand redan.

I dag har jag varit hos min gammelfaste Anita. Vi gick till en sjö som heter Sågsjön och badade. Anita var modig och gick långt ut i vattnet där jag inte bottnade. Jag tog det säkra för det osäkra och höll mig vid strandkanten där jag bottnade. Eftersom det gör ont att krypa på små sten så tog jag Anitas skor och satte dem på mina händer. Jag gick på händerna och fötterna med rumpan i luften och skorna på händerna. Det såg säkert lite lustigt ut men det bjuder jag på. Folk som inte känner mig undrar säkert vad jag höll på med men det struntar jag i. Det gör minst ont att ta sig fram på det sättet. Det var en fin sommar dag i dag med sol, värme och lite regn. Extra mysigt var det när Anita mosade jordgubbar till mig som jag med förtjusning åt.

Kram Carl

Presentation

Fråga mig

30 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3 4 5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards