Alla inlägg under april 2010

Av Carl - 10 april 2010 12:04

 

Jag blev bjuden på något som heter: Baby shower av min klasskompis Siams mamma. Siams mamma heter Charlie och hon har adopterat en liten flicka från ett barnhem i Bangkok. Flickan heter Suri och hon var snäll och lugn. Baby shower har mamman egentligen innan barnet är född men eftersom Suri är adopterad så blev det ett välkomstparty när Suri hade anlänt redan. Suri bjöd på tårta och rosa bakelser. Tårtan stod på ett mycket lågt bord och jag satte mig bredvid tårtan för jag vill sitta så nära tårtan som möjligt. Huxflux vred jag på mig och råkade stoppa foten i tårtan. Min lilla fot blev full med grädde och mamma ursäktade oss och torkade av min fot. Vi kände bara två personer på partyt och man vill ju göra ett så bra intryck som möjligt men det gick inge vidare. När det var dags för Charlie och Suri att öppna presenterna gick jag fram och hjälpte till. I ett av paketen fanns fina rosa kläder och jag ville visa dom för mamma. Snabbt som bara den snurrade jag runt och drog kläderna över bordet mot mamma. Typiskt nog drog jag kläderna över tårtan. Det var andra barn på festen också. Dom barnen var från England och dom var enormt väluppfostrade. Nu undrar jag vad som uppskattas mest: ett väluppfostrat barn som inte gör mycket väsen av sig eller ett barn som bjuder på några skratt och är liksom mera med? Min mamma var helt slut när vi kom hem från festen så jag tror hon föredrar det första allternativet...

På kvällen var jag hemma med mormor, morfar och Anita. Vi åt, drack och läste böcker. Mamma och pappa var på Supper Club och åt middag. När dom skulle gå hem blev dom stoppade av en tjej som sa att hon hade varit på samma party som mig och mamma tidigare på dagen. Hon skrattade och berättade för pappa vad jag hade haft för mig på partyt. Hon ville att vi skulle ses igen!

Kram från Carl

Av Carl - 8 april 2010 17:45

Sist jag tog en promenad på stranden så jag en bur och gick fram för att titta vad det var i buren. När jag kom fram till buren såg jag att det fanns åtta super söta hundvalpar i buren. Jag blev eld och lågor och helt såld på valparna och ville självklart ta med dom hem. Tyvärr går inte det för vi ska vara i Sverige över sommaren och då blir valparna utan mig. Jag funderade på att släppa ut valparna för dom skulle må bättre av att springa runt och busa. När jag tänkte efter så kom jag på att då kanske dom skulle bli överkörda för det var ingen som tog hand om dom. Hm, svårt jag kanske smyger tillbaka och släpper ut dom i morgon.

Nu är jag ledig från skolan i två veckor och det känns sådär måste jag erkänna. Jag är inte längre lika förtjust i Moana utan gillar numera en tjej som heter Sky. Om jag har möjlighet så ska jag ta kort på Sky innan jag åker till Sverige och då ska ni få se på en söt tjej! 

Kram från Carl

Av Carl - 6 april 2010 11:03

  

Thailändarna firar inte påsk men det gör jag. Jag har fått påskägg av både mormor, morfar och gammelfaster. Påskäggen tog slut snabbt och jag ser redan framemot nästa påsk. På påskafton åt vi åt Janssons frestelse, sill och köttbullar. Alla utom jag fick en snaps men jag hade kul i alla fall. Mormor fyllde år på påskdagen och då åkte vi till Indigo Pearl och åt brunch. Tyvärr krånglar kameran och jag kan inte ladda över bilder från den men jag ska laga den så fort jag hinner. Jag fick inte följa med på brunchen. Dong och jag var hemma och förmannens fru såg efter oss. Na har åkt hem till norra Thailand och kommer inte hem förrän den 18e. Det är tomt och jag saknar henne. Na ska lämna sina tre barn till sin mans föräldrar. Na har tagit beslutet att barnen ska gå i skola och bo i norr. Na och hennes man ska bo i maid avdelningen i huset och jobba hos oss. Na ska skicka hem pengar till barnen varje månad och åka hem och hälsa på nästa år. Livet kan vara tufft.

Kram från Carl

Av Carl - 3 april 2010 04:11

En vecka går så fort och i morse åkte Karro hem till Stockholm igen. Mamma skjutsade Karro till flygplatsen och när mamma kom hem hittade hon en present som Karro hade lämnat på köksbänken till mamma. En fin gul klänning fick mamma och hon blev så glad! Det passar ju bra tycker jag för gult hör till påsken och i dag är det tydligen påskafton. Vi märker inte av påsken så mycket här för det firas inte alls. Det är bara mormor, morfar och Anita som firar och dom hade med sig påsk pynt som nu hänger i våra gröna växter och en påskduk som ligger på bordet. Det ser trevligt ut och jag gillar påsken. Jag har listat ut att jag ska få ett påskägg i dag, fullt med goggi goggi! (godis)

Glad påsk önskar vi er alla!

Kram från Carl

Presentation

Fråga mig

30 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27 28
29
30
<<< April 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards