Alla inlägg under oktober 2010

Av Carl - 5 oktober 2010 09:00

Det är roligt när man känner att man är omtyckt. Jag vet att Tiger gillar mig för den jag är och jag tycker om min katt Tiger. När vi träffades igen efter min långa Sverige vistelse så kände vi igen varandra direkt. Det var som att tiden stått stilla och att vi inte varit ifrån varandra alls. Tiger kom och hälsade på mig och sedan somnade han. Vänner för alltid!

Kram fran Carl

Av Carl - 3 oktober 2010 17:11

Nu är vi framme och har vilat upp oss. Jag skulle sätta in bilder från hela resan hit men när bilderna skulle laddas över råkade mobilen synkroniseras och ALLT försvann. Jag blev ledsen men det är ju inte hela världen....alla foton, telefonboken och anteckningar mm. Hur som helst så gick resan bra. Jag träffade en dam som arbetade på taxfree butiken på Arlanda som var mycket trevlig. Hon kom fram till mig när jag var i full färd med att prova nya ögonskuggor. Hon frågade om jag ville prova en ny doft för herrar istället. Jag provade och tyckte att den doftade underbart. Jag fick två prover att ta med på min resa. Damen sa att jag måste spendera mer tid med min pappa. Damen sa att jag tyckte om att sminka mig för att jag var för mycket med min mamma. Vad är det för fel med det?! Undrade jag.

Dong kom och hämtade oss på flygplatsen och jag kände genast igen honom. Han var lika gullig och snäll som vanligt. Jag frågade genast efter Na och Tepp men han konstaterade att dom flyttat upp till norra Thailand igen. Jag har bett honom hälsa till dom.

I dag gick jag ner till stranden och hälsade på alla som jag känner. Havet såg lite skrämmande ut och det var röd flagga så det blev inget bad för mig. Däremot jag har badat i poolen och om ni minns så var jag en badkruka förut. Nu är jag som en fisk i vattnet. En fisk som inte kan simma men jag hoppar från kanten ner till mamma. PLASK!!! Det är sååå kul. 

Jag är ledsen att jag inte kunde sätta in bilder från hela min resa och från min första dag.

Kram från Carl

Av Carl - 1 oktober 2010 12:00

  Nu åker charmtrollet. Så är det bara. Men tro mig, jag kommer tillbaka. Större och starkare än någonsin. Nästa gång ni hör från mig sitter jag och äter ris och vickar med tårna i sanden.

Kram från Carl

Presentation

Fråga mig

30 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23 24
25
26 27
28
29 30
31
<<< Oktober 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards