Alla inlägg under december 2010

Av Carl - 16 december 2010 13:30

   Så här stilig blev jag när frisören var färdig. Kan ni tänka er att jag satt helt stilla hela klippningen. Det tog 15 min att klippa igenom mitt hår och det kostade 100 bath (24 kr) Det var första gången jag klippte håret och jag blev mycket nöjd med min nya frisyr.   Här ser ni hur koncentrerad jag är under klippningen. Det gäller att vara med så att det inte blir fel, det har mamma sagt. Jag vill ju vara fin när jag ska ut på kryssningen. 

Kram från Carl

Av Carl - 14 december 2010 05:30

     Måste berätta något riktigt roligt! När vi var i villan sist hörde vi en get som sa: bääääää, bäää! Först reagerade vi inte för det springer omkring getter på vägen och runt huset ibland och dom hörs in. Men den här geten hördes tydligare och tydligare. Plötsligt springer geten förbi vårat bord! Vi flög upp och pappa ringde efter personal som kom och hjälpte oss att få ut den. Geten hade gått in genom personal dörren längst ner i huset och tagit personal trapporna hela vägen upp till oss. Geten sprang några varav runt ute soffan och sedan tog den trappan ner igen och tackade för titten. Den var väl nyfiken hur vi hade det, antar jag. Det var så roligt att se när mamma och pappa flög upp ur stolarna och skrek: en get! 

Kram från Carl

Av Carl - 11 december 2010 03:57

    

Jag ska som sagt snart på semester och då ska jag minsann vara fin. Jag sökte något fint i affärerna men jag hittade inget som passade. Då fick jag en ide´! Jag går till skräddaren och syr upp något fint. Det är svårt att rita och förklara vad man vill ha så jag gjorde något smart. Jag tog med pappas fina Boss kostym och beställde en likadan + en väst och skjorta. Pappa känner skräddaren så jag fick bästa service och bra pris. Jag fick välja vilket tyg jag ville i hela butiken. Jag fastnade för ett mörkblått tyg med diskreta rutor. Mycket hög kvalitet! 

Kramen från Carl

Av Carl - 8 december 2010 02:08

Det kom ett kuvert till mig med ett julkort och en bok i enda från Sverige! Boken heter: Morfar är en sjörövare. Jag kan varmt rekomendera den. Jag har redan läst den tre gånger från pärm till pärm. Jag har inte förstått än om det är min morfar det handlar om eller om det finns fler som kallas för morfar. Ska klura på det ett tag till. 

      


I går var vi på Rico´s och åt köttbullar med stuvade makaroner och lingonsylt. Mycket gott! Det är viktigt att variera så att man inte tröttnar på thaimat. 

Det 16:e ska vi åka på semester. Vi flyger först till Sydney och sedan ska vi åka runt med en STOR båt. Jag skriver mer om det senare.


Tack för boken mormor och morfar!


Kram från Carl

Av Carl - 7 december 2010 09:38

       Så här hade jag det på brunchen sist när jag var där med Karl-Erik och Christian. Till min stora lycka träffade jag Moana som var där med sina föräldrar. Brunchen är ingen lekstuga och därför fick vi barn hålla oss ute vid poolen. Vi blev serverade mat där så det gick ingen nöd på oss. Wat var med och höll koll på oss. När brunchen var slut sprang vi in och hoppade i sofforna och busade. 


I morse när vi skulle åka till skolan gömde jag mig i tvättkorgen och sa: inte åka skola! Men när jag väl kom till skolan tyckte jag att det var roligt.

Kram från Carl

Av Carl - 5 december 2010 15:06

Vad tycker ni om fotot? Det är jag som alldeles själv har knäppt det. Jag tog kameran och gick iväg och fotade själv. Han på bilden det är But, även kallad Cowboy förmannen. Schyst vinkling och bra skärpa. Fångade ett ögonblick av But´s vardag i villan. 

I dag har jag varit in till Patong och köpt några nya filmer. B.la Toy story 1 och 2 och Robots. Jag förstod av Christian och Karl-Erik att det är Toy story man ska kolla på nu. Tidigare har jag mest kollat på Kalle Anka, Piff&Puff, Nicki och Bamse.


Kram från Carl   

Av Carl - 3 december 2010 14:59

         Har bott i villan några dagar och det har varit till min belåtenhet som ni kan se. Kocken lagade frukost till mig och den smakade utsökt. Jag har inte badat för det är inte så varmt som det brukar vara. Molnigt och lite blåsigt med små regnskurar var och varannan dag.      Då är det skönt att kolla på en film och slappa lite. På bilden ser ni Wat, But och Win. Skönt för mamma och pappa att slippa se Apan Nicki för 100:de gången. 

Puss och kram från Carl

Av Carl - 1 december 2010 10:10

   Mamma mår bättre idag. I går kväll åt hon lite, lite kyckling och fick lite tarmvred på natten men idag är hon på benen. Vi flyttade upp till huset idag och vi ska bo här några dagar. Känns skönt att vara hemma! Vi har hört talas om ett TV-program som går hemma i Sverige nu som heter Östermalmas fruar. Där kan man bla följa Tone Oppenstam. Hon har en internetsida som heter www.toneoppenstam.se och där finns vårt hus med nu.

Bilden från idag är en av de sista bilderna som vi tog innan vi lämnade Sverige i höstas. På bilden ser ni mig(så klart), Hedda och Siri. Det är min gudmor Sara och Martins flickor.  

Kram från Carl

Presentation

Fråga mig

30 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
30 31
<<< December 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards