Alla inlägg under mars 2011

Av Carl - 16 mars 2011 06:45

Hållåååå, hallåååå!!! I dag fyller min fina, snälla och omtänksamma gammelfaster Anita år!

   

Grattis på födelsedagen! Ett 4-falldigt leve för Anita: hurra hurra hurra hurraaaaa!!!!

Jag och min familj hoppas att du har en fin fin födelsedag och att Gunnar kommer med blommor, present och fika på säng   Jag sjunger: Ja, må du leva Ja, må du leva, Ja, må du leva uti 100:a de år!!

   

  Stor födelsedags kram och pussar från Carl  

Av Carl - 15 mars 2011 09:00

Här har vi en heldag på Bangtao stranden och badar hela dagen.

   Några minnen från när jag hade besök sist. Tur att morfar var med och höll upp mormor så att hon inte fick en kallsup. 

Efter en lång simtur blir man ganska hungrig och då är det gott att sätta tänderna i en nygrillad majskolv. Majskolv är såååå mumsigt!!! 

   Jag tittar på kort ibland men eftersom jag inte förstod vart ni tog vägen så blir jag lite lätt förvirrad. Rätt var det är så kommer ni väl tillbaka! Vi hade så roligt tillsammans och jag saknar er alla tre.

Kram från Carl

Av Carl - 14 mars 2011 03:26

   Här ser ni mig och mamma en helt vanlig dag på skolan. Jag har skoltröjan på mig och ser ut som jag brukar göra. Men sist jag var i skolan var det ingen vanlig skoldag. Varje fredag är det något som kallas assembly i idrottsalen. Elever får uppträda och lärare informerar om vad som kommer att hända nästkommande vecka. Nu var det min klass tur att göra något på scenen. Min klass uppträdde, vi var uppklädda till "rockstars" och vi dansade och sjöng. Jag hade dagen till ära på mig vita byxor, en vit T-shirt som det står Rolling stones på, en svart väst och silverhalsband. Mina fröknar fixade frisyrer och gjorde ansiktsmålningar på oss. Sedan var det dags att inta scenen. Min klass stod längsfram och alla andra större barn, lärare och föräldrar satt framför oss. Vi rockade loss med något som lät som "happy chicken". Vi fick enorma applåder och då ställde jag mig med benen brett isär och satte händerna i midjan och såg bestämd ut. Så ser jag ut när jag inte riktigt vet hur jag ska reagera. Nästa låt var lite lugnare och vi fick varsin tunn, färg glad scarf att vaja fram och tillbaka med. Min fina scarf var ljus lila och istället för att dra den sakta framför mig i takt med musiken hängde jag den över huvudet och satte händerna i midjan. Så får man göra när man är liten och busig. Tyvärr har jag inga foton från min dag som rockstar men ni kanske kan föreställa er hur fina vi var.

Kram från Carl the rockstar!

Av Carl - 9 mars 2011 08:00

Vad tror ni att jag pysslar med när jag sitter på framsidan av huset och ser finurlig ut? Det börjar på s.........

   Ja, just det jag blåser såpbubblor!

  

För att göra såpbubblor kan man antingen blåsa i svärdet eller dra svärdet snabbt och då får man många stora bubblor. Det är så super roligt och jag blir så glad när jag får till en massa bubblor. Jag tog med mig svärdet till skolan och alla mina klasskompisar ville göra som jag gjorde. Buskul! I dag var det en ny tjej i klassen och hon var först glad och hade roligt. Efter ett tag gick föräldrarna bort ett tag och då blev det annat "liv i luckan". Tjejen grät och skrek och såg så rädd ut. Stackars henne, första dagen på en ny skola och hon blev lämnad själv. När min mamma gick gjorde jag likadant, grät och skrek så det hördes över hela skolan. Jag har gått på skolan länge nu men jag protesterar ialla fall när jag blir lämnad.


Kram från Carl

Av Carl - 8 mars 2011 11:52

Här kommer en hälsning speciellt till farmor Birgit. Tyvärr är inte jag med på bilden men tre andra nära och kära är det.  

   Visst ser det härligt ut med solnedgången i bakgrunden? Själv var jag hemma i villan och tittade på min nya Kalle Anka film. 

Kram från Carl

Av Carl - 7 mars 2011 05:43

Nu bor vi i villan igen och jag har fått en liten present av Baath. Hon har köpt en dvd med Kalle Anka till mig. Kalle pratar thai och det är bra för mig att öva på språket. Sist jag var i skolan sprang jag och Moana ihop, pang! Jag trodde mitt huvud skulle spricka av smällen. Både Moana och jag skrek allt vad vi orkade. Jag fick is att lägga på pannan men tyvärr fick jag en stor bula ialla fall. Senare samma dag ramlade jag och skrapade smalbenet. Dagen efter bet jag mig i kinden så det började blöda. Men jag är en tuff och tålig kille så det är inget jag störs för mycket av. Är det inte konstigt att alla olyckor kommer samtidigt? Ibland kan det gå flera veckor och jag gör inte illa mig alls och sen kommer allt på en och samma gång.Nästa blogg ska jag sätta in bilder. Kramar frå Carl

Av Carl - 4 mars 2011 00:58

   Här ser ni mig och Bat när vi sitter och pratar utanför villan. Ni kanske undrar vad vi pratar om? Ja, det är lite av varje allt mellan himmel och jord kan man säga.    Här ser ni när Bat gör rent i poolen och pratar i telefon samtidigt. Oroa er inte, jag skulle aldrig kunna göra likadant. För det första så får jag inte och för det andra så vill jag inte heller.   Vi har bott i villan ett tag nu och det är som vanligt kanon. Det är inte lika roligt att åka till skolan. Jag vill inte vara där själv och bråkar och skriker när mamma åker. Det går över efter några minuter men alla förstår vad jag vill få sagt. Jag vill heller inte vara själv med personalen längre. Jag vill helt enkelt alltid vara med mamma och pappa! Det går säkert över men just nu är det som det är.

Min faster Elisabeth och hennes man Bejje är här nu. Dom och deras kompisar har varit hem till oss och hälsat på. Personalen lagade thaimat och alla åt, drack och hade trevligt. Lagom till kaffet bjöd Moder natur på ett enormt åskväder med blixtar, dunder och regn. Här uppe i villan ser man blixtarna tydligare än nere i byn. Dom flesta gick in och satte sig men några satt kvar ute i salan och sjöng skottska visor!

Kram från Carl

Presentation

Fråga mig

30 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7 8 9
10
11
12
13
14 15 16
17
18 19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
30 31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards