Alla inlägg under juli 2011

Av Carl - 10 juli 2011 14:43

Det är så svårt att få iväg en blogg härifrån så att jag nästan ger upp. Pappa har internet i mobilen men han sitter och jobbar själv och då är mina internet chanser mycket små. Jag skulle vilja skriva mer men då måste "linan" bli bättre. Bloggplatsen är en tung sida och ofta bryts det innan jag får iväg det jag har skrivit. Förlåt så mycket, speciellt till min fina farmorfarmor och fasterfaster som jag vet läser det jag skriver.   Jag blev jätte glad när mamma och pappa kom tillbaka. Dom hade bara varit borta några dagar men det räckte för mig. Jag hade det jätte bra hos mormor och morfar men allra bäst är det när alla är tillsammans. På torsdag ska mamma och pappa iväg igen. Då ska dom till Köpenhamn och titta på Robie Williams och Take that. Då blir jag kvar här igen.... Jag har det på känn och håller sten koll på var mamma och pappa är.  När någon kallar mig för gulleplutt, fina, gulliga Carl eller något annat fint då brukar jag alltid säga: BARA CARL! Jag heter Carl och inget annat. I dag pratade pappa om en öl som heter Carlsberg. Det hörde jag och jag trodde att det var mig pappa pratade om. Då sa jag till pappa: BARA CARL!!!

Jag skriver igen så fort jag får chansen

Kram från Carl

Av Carl - 3 juli 2011 12:52

   Här ser ni mig när jag är påväg på en fisketur.       Jag hovade upp många fiskar, säkert 7 st. Jag fick lite hjälp men jag hade säkert klarat av att fånga fiskarna utan hjälp också. När jag kom hem flyttade jag över fiskarna tll en fin skål. Sedan hämtade jag katten Blossom och visade henne min fångst. Blossom var inte så intresserad av mina fiskar som jag trodde att hon skulle vara. När fiskarna började kippa efter andan fick morfar gå till bryggan och släppa tillbaka dom igen.  Jag är en sann djurvän men Blossom går helst ut när jag går in och går in när jag går ut... 

I morgon kommer mamma hem! 

Kram från Carl

Av Carl - 2 juli 2011 10:34

Här är mitt smultronställe. Jag har lärt mig att trä upp smultonen på ett strå. Vi bestämde att jag skulle ta hem alla smultron, men...   ...dom var så goda så jag åt upp nästan alla innan jag kom hem. Man måste skölja smultronen har jag hört men vad gör man när dom är så goda så att man inte kan vänta.  Svensk sommar när den är som bäst! 

Kram från Carl

Av Carl - 1 juli 2011 19:08

   När jag fyllde år fick jag ett snickarbälte med full utrustning. Hammaren är min favorit och jag är riktigt duktig på att spika.

  Jag har övat och spikat ner många spikar i stubben. Inte en gång har jag spikat mig på tummen. 

Nu är jag själv med mormor och morfar för mamma och pappa har åkt till Stockholm. Jag sköter mig bra och har roligt. Vi har mycket att göra och tiden går säkert fort. På måndag kommer mamma tillbaka. 

Kram från Carl

Presentation

Fråga mig

30 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Juli 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards