Alla inlägg under augusti 2011

Av Carl - 11 augusti 2011 07:52

   Som jag skrev tidigare har jag varit ut och sett mig omkring men är nu tillbaka hos mommo & moppa. Deras granne frågade mig var jag varit och då svarade jag: runt i världen, har bott i ett stort hus. Det stora huset som jag pratade om tillhör Hedda & Siri som ni ser på dagens bilder.   Så här ser det ut när tre barn går till en badplats tillsammans.   Jag provade bada men det var alldeles för kallt för mig. Först provade jag att gå i den stora poolen som Hedda gillade mest men det var inte min grej. Jag gick runt ett tag i barnpoolen men jag är van att simma omkring i varmt vatten och blev uttråkad ganska snabbt.   Jag ville klä på mig och sitta på filten och fika istället. Det var mycket trevligare tyckte jag.  Vi ses snart igen tjejer! Det var roligt att bo hos er ett tag och springa runt och busa.

Kram från Carl

Av Carl - 7 augusti 2011 12:30

Nu har jag varit ute på luffen ett tag men nu är jag tillbaka hos mommo o moffa. Som ni vet har jag varit i Visby med släkt och vänner. Jag har även varit hos gudmor Sara & Co, på Sandhamn och Vaxholm. Bilder kommer senare. Jag har haft riktigt trevligt men det känns skönt att vara tillbaka "hemma". Att vara hos mommo & moffa känns som hemma för jag har varit här så mycket. Jag har en egen säng här, tält, cykel och leksaker. Jag har fått lite koll på pengar nu. Om någon frågar mig vad något kostar säger jag antingen: 50 bath eller 10 kronor. Man lär sig något hela tiden. Efter mitt tandläkarbesök är jag nu mera mycket noga med att borsta mina tänder. Min mamma har ALDRIG lagat ett hål, det har inte min gudmor Sara gjort heller. Det har blivit mitt nya mål nu, att sköta mina tänder noga och slippa borra i tänderna. Det går om man verkligen bestämmer sig för det. Nu väntar jag på mommos bror Ingvar och fru Elsie. Vi ska äta lunch tillsammans och sitta och prata ett tag. 

Kram från Carl

Av Carl - 2 augusti 2011 23:13

Mitt livs första tandläkarbesök gick både bra och dåligt. Jag var både peppad och förberedd inför mitt besök. När det blev min tur och mitt namn ropades upp gick jag med bestämda steg in till min tandlkäres rum och satte mig i stolen. Långt innan tandläkaren bad mig öppna munnen gapade jag stort. Jag visste precis vad som skulle hända och vad jag skulle göra,   Allt såg bra ut sa tandläkaren förutom att jag hade ett litet hål på tanden bredvid framtanden. Aj,aj det var illa. Tandläkaren sa att det går att borsta bort hålet och hålla tanden ren tills jag tappar den om några år när det är dags att tappa mjölktänderna. Nu är det slut på godisätandet för mig. Det är även slut på drickandet av äppeldricka och andra söta drycker. Nu är det vatten som gäller för min del.

Kram från Carl

Av Carl - 1 augusti 2011 22:59

Här får ni se några bilder som jag hittade i mobilen från Fårö.   Gotland och Fårö var fantastiskt men tacka vet jag Stockholm och hemma hos mommo och moffa.   Det gäller att dra upp byxorna och hålla tungan rätt i munnen så att man inte halkar på stenarna.   Magiska vyer!   Varför se allvarlig ut när man kan skratta och vara sig själv?1     Plötsligt landade en nyckelpiga på min hand och ville inte flyga iväg. Jag tog med den i bilen och släppte av den när vi stannade på nästa ställe för att äta lunch.

Varje dag kan vara ett äventyr, ialla fall om man heter Carl.

Kram från Carl

Presentation

Fråga mig

30 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Augusti 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards