Alla inlägg under oktober 2011

Av Carl - 15 oktober 2011 03:11

   Efter skolan kan man om man har tur få gå till kis´s club som ligger på skolområdet. Tur det hade jag och Timbalee för våra mammor tog med oss dit och vi fick leka medans dom drack kaffe. Att gå till en kid´s club är bland det roligaste jag vet nu för tiden. Där får man stoja och busa så mycket man vill, nästan ialla fall. På skolans kid´s club får man busa men inte leva full om ni förstår. Jag har varit på två andra kid´s club också och där fanns inga gränser på ur högljud man fick vara. 

Kram från Carl

Av Carl - 13 oktober 2011 07:56

För några dagar sedan var jag upp till bygget och kollade så att gick bra. Det har regnat som bara den och Dong köpte regnkläder till byggarna. Den här dagen sken solen och traktorn grävde.  Titta vem som kommer där!!!!!! Ropade jag.  Pie Bat! Min kompis Bat. Jag kallar honom Pie Bat för det betyder ungefär kompis Bat eller bror Bat.      Jag hjälpte till så gott jag kunde men efter ett tag blev jag svettig och det var dags att åka hem till poolen och ta ett dopp. 

Skolan går bättre nu. Jag grät inte sist mamma gick, hon kommer ju alltid tillbaka och hämtar mig. I morgon är sista skoldagen innan höst lovet. Precis när jag börjar bli varm i kläderna! Det ska bli roligt med skolov, vi ska till Hong kong och Shanghai. Pappa ska till Hong Kong på business och när pappa är på möte ska mamma och jag på Disney. När vi ändå är ute och far så åker vi till Shanghi ett par dagar också.

Kram från Carl

Av Carl - 8 oktober 2011 04:45

Bat och Wat kom och hälsade på mig. Jag blev så glad och visade dom alla mina leksaker.(som dom sett så många gånger förut) När Bat och Wat sa att dom skulle åka så sa jag: bjuda på popcorn! Jag sprang till soffan där mamma satt och puttade upp henne i riktning mot köket. Väl framme i köket tog jag fram en påse med popcorn och bad mamma stoppa påsen i micron. Jag vet precis hur man gör men det är inte så lätt i alla fall. Efter bara några minuter kunde jag ställa fram en stor skål med varma och goda popcorn. Jag öppnade kylen och tog fram dricka också. Sedan satt vi på golvet och mumsade och pratade. Bat och Wat på thai och jag på svenska.   Efter popcorn stunden ville jag titta på film. Jag valde ut en bra film och Bat hjälpte mig med dvd:n   Jag tog på mig hörlurarna och började titta.  Fantastiskt bra film. Wat och Bat tog med sig vår tvätt, sa hej då och åkte. Dom lovade båda två att vi snart ses igen.

Kram från Carl

Av Carl - 5 oktober 2011 06:06

  Första gick jag till den lokala lilla restaurangen och åt jätte god lunch: stekt kyckling och ris. Där träffade jag killen som bor vägg i vägg med köket. Han hade precis som jag vuxit en del sedan jag såg honom sist. Jag satt och pratade med honom en liten stund. Han pratade thai och jag svarade på svenska. Efter restaurangen gick jag till frisörskan som har sin salong bredvid restaurangen. Mitt hår har vuxit och blivit tort i topparna. Dags för klippning!  Klippningen tog inte många minuter och priset var höjt med 100% sedan jag var där förra gången. Jag blev nöjd med min frisyr och ser numera mer friserad ut. Lockarna är kvar men det är inte så långt som förut. När mamma tidigare har sagt att jag ska kippa håret har jag alltid svarat att jag vill ha håret kvar! Jag missförstod det där med klippningen. Jag trodde att om jag skulle kippa håret så skulle jag behöva klippa bort allt. Jag hade glömt att man bara klipper lite när man klipper sig. När jag förstod hur det låg till med klippningen så gick jag med på att klippa mig.

Kram från Carl

Av Carl - 1 oktober 2011 10:36

I dag var jag upp till villan och kollade till den. Allt såg bra ut. Jag passade på att ta med mig mina leksaker när jag åkte därifrån.   Det var som julafton igen. Min apa, mitt tåg, min dator, snickarlådan mm  Så kul!

Jag har gått i skolan i två dagar nu och det känns helt ok. Jag var lite nervös men det gick över. Jag har en ny fröken och hon är heter Sarha. Hon är säkert bra men absolut inte lika snälla som mina förra fröknar som jag hade i nursery. Nu är jag 3år och då flyttas man upp till K1. Vi får se hur det går. Förmodligen går det väl bra. Min kompis Timbalee ska snart komma tillbaka också. Då får Sarha se upp för vi kommer nog att busa en del. Eller så är det vi som får se upp för hon är sträng.

Kram från Carl

Presentation

Fråga mig

30 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28 29 30
31
<<< Oktober 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards