Alla inlägg under november 2011

Av Carl - 13 november 2011 05:57

I dag är det farsdag   och jag uppvaktade pappa med blommor och present. Dagen innan var jag till den lokala blomstertanten och köpte en bukett från mig, Sophie, Melina och Max. Det var så varmt på blomsteraffären så jag orkade inte ens kliva ur vagnen. Jag pekade på dom blommor jag ville ha. Fullt med mygg var det också där. Blomstertanten sa att gräset och växterna runt affären nyss hade blivit klippt och då blir det alltid mycket mygg.  

Jag föredrar skugga utan mygg!    

Så här fin blev buketten! Jag gömde buketten hemma och i morse fick pappa den, en present och fika på säng.  

Stort grattis igen. Mamma hälsar grattis på farsdag till morfar!  

Kram från Carl

Av Carl - 11 november 2011 02:21

En dag när mamma kom till skolan och skulle hämta mig hade hon med sig två besökare. Till min stora glädje kom Timbalee och hans mamma och hälsade på mig på min lilla skola.  

Jag visade Timbalee runt och sedan visade jag honom alla leksaker. Timbalee var som vanligt jätte glad och han tyckte att min lilla skola var trevlig.  

Min engelsak fröken tyckte att vi såg ut som bröder. Det tycker alla som ser oss.  

Efter skolan gick vi ner till stranden och drack vattenmelonshake. Timbalee fick mina skoluniformströjor eftersom jag har bestämt mig för att stanna på min nya skola. Hoppas att vi kan hålla kontakten trots avståndet. Vi har så himla kul ihop! 

Kram från Carl

Av Carl - 7 november 2011 07:20

    Khun Was eller Villa Mani som jag kallar henne har ett gamalt foto på mig som hon tycker är så fint. Det fotot lämnade hon till sin arbetskompis man som är konstnär. Han tecknade och se så fint det blev. Jag blev jätte glad! 

I dag är det måndag och min dag började inte så lyckat. När jag kom till lilla skolan och sparkade av mig skorna råkade ena skon flyga rakt i huvudet på min fröken. Hon gjorde inte illa sig men jag kände mig dum och skämdes. Sedan sa mamma att hon skulle åka och jag blev inte gladare av det. Som om det inte var nog så började det att regna och vi var tvungna att gå in i klassrummet igen. En typisk måndag... Hur var din måndag? 

Kram från Carl

Av Carl - 6 november 2011 14:25

 

 

   

Jag har haft besök av min bror Max och hans flickvän Isabell. Dom har bott på Surin Gate men nu i helgen bodde vi i villan. Med oss i villan bodde även min kusin Fredrik och hans kompis Magnus. Fredrik och Magnus är här på semester och reser vidare i morgon. I fredags skulle vi till Catch på BBQ men regnet öste ner och det var inte svårt att ta beslutet att stanna i villan. I lördags bjöd vi upp min faster Elisabeth och Bejje, Michael, Magnus(en fd kompanjon till papppa), Stefan och Tim+ 3 barn och till min stora glädje min kompis Timbalee och hans föräldrar Ailena och Ole på middag. Jag var helt överlycklig att Timbalee kom och hälsade på och vi skrek och skrattade som två galningar. Personalen hade lagat god mat och tog hand om gästerna på bästa sätt. Jag och Timbalee höll till i gymmet och i bion. När Timbalee åkte hem sa Was att nu ska du: apnam! Det betyder duscha eller bada. Jag sprang runt och sa: inte apnam!!! inte apnam!!! Mamma sa att jag slapp ta kvällsbadet och Was följde med mig till sovrumet. Was tog fram tandborsten och min lilla DVD spelare. Innan hon var klar med det sov jag som en stock. Jag var helt slut. På dagen hade jag nämligen skaffat mig ett jobb. Jag ska fundera på om jag ska berätta vilket slags jobb jag jag fått. Jag har redan fått ett kontrakt. Den sista bilden är från Catch dit jag, mamma och pappa gick efter att vi ätit brunch med brorsan Max och Isabell. Vi träffade några trevliga vänner från Kata/Karon som var på besök här i Surin dagen till ära. Om ni undrar varför jag håller för ansiktet så var det bara något jag fick för mig att jag skulle göra.

Kram från Carl 

Av Carl - 3 november 2011 03:59

  Svenska bageriet i Kamala bjöd in hela min lilla skola på fika. Vi klädde ut oss och gick dit och sa: TRICK OR TREAT!!! Då fick vi varsin muffins med en choklad spindel på. Som ni kan se så valde jag en sjörövarhatt och passande randig tröja till. Det var alldeles för varmt för mer kläder än så.   På skolan trivs jag bäst att klättra omkring på klätterställningen.   En annan kille i klassen valde att ha på sig en blå peruk.  Min fröken drog på sig en något för liten prinsess klänning. Det var lång väg att gå i värmen och alla svettades men ingen klagade för vi visste att vi säkert skulle få något gott.

I går kväll skulle jag på middag men jag kände mig inte riktigt kry och valde att stanna hemma. Jag hade ont i magen på eftermiddagen och ev pytte lite feber. Senare på kvällen ångrade jag mig bittert att jag inte följde med men då var det för sent att åka och kort därefter somnade jag. Jag tänkte på den goda maten som dom har på Surin Gate och på katten Jerry som säkert saknar mig. Men som pappa sa i morse när han berättade om kvällen: det går fler tåg. Viktigast är att lyssna på kroppen och sin hälsa och då måste man tyvärr tacka nej ibland.

Kram från Carl

Av Carl - 1 november 2011 13:52

  Så här enastående såg jag ut när skolan bjöd in till fest. Vi firade Halloween och alla barn var utklädda, den ena värre än den andre. Jag var trollkar/häxa och lite indian, allt på samma gång.  

Vad tycks? Jag är mäkta stolt över min utklädnad. Kvällen började med att vi samlades på skolan och sedan gick vi i samlad trupp till en restaurang som ligger några hundra meter från skolan. Där skrek vi: trick or treat! Så gör man på Halloween. Då får man massor med godis! När vi fått så mycket godis vi kunde få där gick vi vidare till ett hus där det var fint uppdukat med drinkar och massor med GODIS!!! Som om det inte var nog med detta så gick vi till ett tredje ställe och fick om möjligt ännu mer godis. Jag hade en spräng full liten väska med mig hem och var så nöjd med det.   Ser ni vilken läskig yxa jag har med mig? Spöket som jag bär på lät jätte högt och blinkade hysteriskt. Jag blir ganska trött av höga ljud och många människor så jag hade inget emot att åka hem men jag hade kul.

I morgon kväll ska jag träffa många släktingar. Min farbrors son Fredrik har kommit hit tillsammans med en kompis och i morgon ska vi äta middag. Med på middagen ska även faster Elisabeth, Bejje, brorsan Max och Isabell.

Kram från Carl

Presentation

Fråga mig

30 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards