Alla inlägg under juni 2012

Av Carl - 10 juni 2012 23:58

 

Jag åkte hem till fasterfaster Anita och Gunnar och hälsade på. Vi satt ute och åt lunch men tillslut började det att regna så glassen fick vi äta inne. Jag blev firad på min födelsedag och fick flera bra böcker som jag tycker mycket om. Bland det bästa jag vet är när någon läser en eller flera böcker för mig. Busa är roligt men böcker är bättre. 

 

Som ni ser var det lite kallt men det gjorde inget, jag hade roligt ialla fall.

 

Anita och jag var ute och sprang på ängen och sedan åkte vi till Värmdö stormarknad och STOR handlade. Gunnar var tålmodig och hängde med runt, runt på stora affären. Jag blev trött och yrade runt bland mat, blomjord och kryddor som vi köpte och planterade hemma. Anita, Gunnar och jag sa hej då på parkeringen och vi åkte hem åt varsitt håll.

Tack för en trevlig födelsedag! 

Kram från Carl

Av Carl - 8 juni 2012 18:00

Har alldeles glömt bort att sätta in bilderna på soffan och sala soffan i villan. Så här blev det:

Sala soffan blev röd, som ni ser. Ni får tänka er att det ska vara kuddar i soffan också.

   

Så här fin blev soffan som står inne. Dong passar bra in, han får sitta kvar där. Det ser riktigt bra ut. Jag pratar lite om Thailand varje dag. Jag frågar varför det är så långt dit, när vi ska åka tillbaka och jag pratar om min skola. Tur att det är bra både i Thailand och i Sverige. Jag har mycket roligt framför mig här hemma i Sverige. I morgon ska jag på dop. Gudmor Sara´s son ska döpas, han ska heta Hampus. Och snart ska jag till mormor och morfar. Det blir nog bra det här också.


Kram från Carl

Av Carl - 7 juni 2012 07:15

Idag fyller min snälla, fina morfar år.


Grattis morfar på födelsedagen!


Hoppas att du får god mat och fina blommor. (Det vet jag ju att du får) Vi ses snart, kanske redan på söndagskväll. Ha en riktigt bra dag och lägg dig ner och bara lata dig för omväxlingens skull.



Kram från Carl, mamma & pappa hälsar också


    




Av Carl - 6 juni 2012 11:02

Jag har varit och hälsat på hos min farmor. Vi har inte setts sen september och farmor tyckte att jag blivit stora killen nu. Farmor gav mig en födelsedagspresent och en Bamse tidning, tack snälla farmor. 

 

Jag visade farmor min DVD och vi tittade på MIckey Mouse en stund. Sedan fikade vi och pratade. 

 

Jag provade farmors trampmaskin som hon har för att träna sina ben med. Det var nästan som att cykla. Jag tycker att det var riktigt roligt att häsa på farmor.

Innan vi åkte hem från farmor köpte vi en cykel till mig på Lidingö.

 

Jag behöver också träna mina ben, precis som farmor. 

Vi ses på söndag, farmor! 

Kram från Carl

Av Carl - 1 juni 2012 22:52

Jag har fyllt år, och så här firade jag min dag. Eller rättare sagt mina två dagar, en gång i Thailand och en gång här hemma.

Vi börjar med dagen då jag firade på skolan.

 

Här ser ni mig och mina klasskompisar. Fröken Christine frågar vilka som fyllt fyra år? Jag räckte upp handen för det var ju min födelsedag vi firade trots att det var några dagar kvar innan jag skulle fylla år. Jag bjöd på två tårtor från Svenska bageriet, olika juicer och godis: Gott&blandat, bilar och Marabou från Sverige. Jag firade även att skolan var slut för min del.

   

Jag fick en present av Luuk. En båt med massor av små tillbehör. Här hemma firade jag min riktiga födelsedag lite stillsammare.

 

 

Här tar jag i och blåser ut ljuset. På mig har jag en jacka som jag fick av Ullis i födelsedagspresent. 

 

Såhär ser den ut! Snygg tycker jag. Jag tänker fira födelsedagen en gång till, minst. Hörde att min mormor och morfar ville fira mig när jag kommer upp till dom. Det ser jag framemot. Det är regnigt och kallt nu. Jag har ingen lust alls att gå ut i det här vädret. Jag frågade senast idag när vi ska åka tillbaka till Thailand. Jag fick till svar att det är lång tid dit. Det blir säker roligare bara solen vill titta fram.

Kram från Carl

Presentation

Fråga mig

30 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6 7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28 29 30
<<< Juni 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards