Alla inlägg under september 2012

Av Carl - 12 september 2012 09:24

 

Vid det här laget vet ni att Max är både min granne och kompis. Det ni inte vet är att jag har flera grannar, två av dom ser ni på bilden här. Tjejen till vänster heter Charlie och killen heter Albin . Jag bjöd dom på jordgubbar. Det är ett bra sett att bli vänner på. Vilken tur att det blev en fin höst så att man kan sitta ute. I tisdagskväll åkte Max, jag, Max pappa och Max morfar på fotbolls träning. Det var första träningen och alla som ville fick komma och prova. 20 barn kom men tyvärr dök inte tränaren upp. Det hade väl kanske blivit ett missförstånd. Vi som var där spelade ialla fall. Dom stora killarna var snabbare än mif men nästa vecka vill jag åka dit igen.

Igår kväll kom vi fram till mormor & morfar efter en bra, men lång tågresa. Jag har redan lärt mig något nytt men det skriver jag om en annan gång.

Kram från Carl

Av Carl - 10 september 2012 16:37

Härom kvällen var jag hos Max och åt middag. När vi hade ätit färdigt la vi oss i soffan och tittade på en film som jag aldrig sett förrut. Den hette Dunderklumpen. Jätten Jorm var ute på äventyr och den var rätt så spännande.  

Vi åt poppcorn och hade det super trevligt. Max föräldrar och mina föräldrar åt en lång middag och Max och jag blev lite sömniga. Max somnade men jag höll mig vaken tills det var dags att gå hem. Tur att vi bor grannar så att det var nära hem. Mamma hade igår bokat bio biljetter till mig och henne på den lokala biografen. Men när vi skulle gå så ville pappa ville följa med istället så pappa och jag drog iväg på bio och köpte lite godis och skulle se en bra film, trodde jag. Vi såg en ny Disney film som heter Modig. Tyvärr tyckte jag att filmen var så hemsk, jag kröp upp i pappas famn och vågade inte titta. Pappa frågade om jag ville gå till lekparken istället? Ja, det tyckte jag var en bra ide´ så vi lämnade salongen. Stora, hemska kråkor flaxade i filmen och en stor grisslybjörn röt och visade tänderna. Nästa gång jag ser en film får det bli något lugnare, typ Nalle Phu.

Kram från Carl

Av Carl - 8 september 2012 10:13

 

Har ni sett en sån fin, men grym riddare? Visst ser jag farlig ut? Jag kan lova att jag fortfarande är lika snäll som vanligt men man kan ju låtsas ibland. Riddar dräkten köpte jag på Junibacken och den ska jag kanske ha med mig när jag åker till mormor & morfar till veckan. Nu i veckan ska jag nämligen åka till mormor & morfar och ha det trevligt några dagar. Det är inte så länge kvar nu innan vi åker till Thaland. I torsdags var jag hemma med Anita & Gunnar. Mamma & pappa var på begravning och på kvällen var det begravningsmiddag. Därför snannade jag hemma och Anita lagade mat och läste böcker för mig. Gunnar trivdes bra i soffan och tittade på TV, han såg ut att trivas. Tack snälla ni för att ni tog hand om mig. 

Kram från Carl


Av Carl - 5 september 2012 15:28

Siri, Sara, Hampus, mamma och jag har varit på Kulturhuset. Först åt vi en god lunch, fisk och skaldjursgryta. Sedan åkte vi längst upp i byggnaden till ett ställe som heter: Rum för barn. Det var ett fantastiskt bra ställe, måste jag säga. Bagare Bengtsson hade ett hus där som såg ut som ett bakverk. Där fanns även en båt som man kunde gå in i och massor med andra roliga saker. Dessutom fick man för 30 kr låna ett stafli och en kort lektion i hur man målar.

   

Det var tema kolkrita så vi fick måla med svart och vitt och kolkritor förståss. Jag talade om för killen som visade oss hur man skulle göra att om man blandra rött och vitt, så blir det rosa. 

 

Siri var färdig med sina målningar långt före mig. Jag tog god tid på mig att måla mina tavlor. Jag är en konstnär, sa jag. 

Hela Siris familj ska komma och hälsa på mig på Phuket första veckan i november. Det ska bli så kul. Föresten, jag har glömt att skriva att lördagen den 22 september åker vi tillbaka till Phuket. 

Kram från Carl

Av Carl - 2 september 2012 23:37

Vi hämtade farmor och styrde mot Sophie & Co. Hos Sophie åt vi lunch och fikade. Lilla Frank var busig och hittade på hyss hela tiden. Han var riktigt rolig att vara med.

 

Vi har precis likadant hår, Frank och jag. Tänk vad han växer, vi har alltid kallat honom bebis Frank men nu är han ingen bebis längre. Nu är han en bus kille med bus i blicken. 

 

Svea visade sina prinsessklänningar och prinsess ritningar. Svea är betydligt lugnare. Jag sa flera gånger att Svea kan väl följa med oss hem. Nästa gång kanske...

 

Ni ser farmor i bakgrunden. Hon var snyggare än på länge och jag tror bestämt att hon blir yngre och yngre medans alla andra bara blir äldre. Det var kul att ses igen. Nu dröjer det ett tag men tiden går ju så fort så snart är det dags igen. 

Kram från Carl

Presentation

Fråga mig

30 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19 20 21 22 23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards