Alla inlägg under april 2013

Av Carl - 4 april 2013 06:30

Ja må hon leva, ja må hon leva, ja må hon leva uti 100:ade år...        

I dag fyller min mormor år och jag och mina föräldrar vill gratulera på din bemärkelsedag. När min mamma fyllde år bakade du och jag en kladdkaka och det skulle jag vilja göra i dag till dig också. Det var roligt att baka med dig! Jag undrar vad du gör idag och om du fått någon födelsedagspresent än?   Med ett foto av mig själv där jag ser så snäll ut som det bara går vill jag säga: grattis på födelsedagen, mormor! 

 

Kortet är taget på Kamala stranden på min favoritplats, nämligen på den norra sidan. När mamma hade tagit fotot hörde vi hur det prasslade bland de torra löven i skogen och vi fick se en stor svart orm som ringlade fram. Mamma blev så rädd och tog med sig mig och Carlsson illa kvickt därifrån. Hoppas att du inte springer på någon svart orm idag på din dag (inte någon annan dag heller) 

Ett fyrfaldigt leve för min mormor, hurra, hurra, hurra, HURRAAA!!!   

Kram från Carl

Av Carl - 3 april 2013 07:45

 

Det har ju varit påsk igen som ni alla vet. Min påsk var mycket trevlig, god mat och trevligt sällskap. Här ser ni massor med bilder från påsk brunch och bad.

             

Sämre kan man ha det en påsk, måste jag säga. Inget att klaga på här. På brunchen fick jag och Nicol vara på kids cluben och leka. Där var det påsk pyssel och äggjakt.

Kram från Carl

Av Carl - 1 april 2013 17:31

 

Vi åkte till en surf butik och köpte en ny surf bräda till mig eftersom jag gillar att surfa och min var spräckt. Jag slet av plasten och sa: nu går vi till stranden och surfar! Sagt och gjort så drog vi iväg till stranden med brädan i högsta hugg. Men när inte Loek var där och surfade med mig så var det inte lika roligt den här gången.

 

Jag badade och lekte mest med Carlsson istället. Carsson gillar vatten mer och mer nu. När mamma och jag gick ut en bit i vattnet följde Carlsson såklart efter en liten bit men då kom en liten våg och sköljde över hela lilla honom. Då bar jag ut honom istället.

     

Carlsson kunde simma hela vägen in till land, helt själv. På onsdag kommer Carlsson att bli jätte ledsen. Då ska jag, mamma och pappa åka till Hong Kong och efter några dagar vidare till Japan. Arsenia och Carlsson får vara hemma själv. Tänk vad han kommer att sakna mig! Han är en trogen vän min lilla hund.

Kram från Carl

Presentation

Fråga mig

30 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
<<< April 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards