Alla inlägg under september 2013

Av Carl - 2 september 2013 17:56

 

Här är jag på dagsutflykt i Dubrovnic. Måste säga att Dubrovnic var bättre än vi hade förväntat oss. Rent och fint och en hel del att titta på. 


   


 

Vi gick till stranden, pappa och jag badade! Pappa är en riktig badkruka men han tog mod till sig och badade med mig. Det gillade jag verkligen.


   

Efter en dag på stranden är det gott med glass. Jag åt en ny smak som heter Bubbelgum men jag kallade den för smurfglass. 


 

Jag är så smal så jag tog mig genom gallret. Det var så fint i gamla stan, gamla vackra byggnader och kanoner. 


   

Har ni sett vilken fin papegoja jag har på huvudet. Med sin näbb lyckades papegojan nästan blå upp lite av brodyren på min keps. Fågeln trivdes på mitt huvud och ville inte kliva av. Nu har jag bestämt att pappa och jag ska ha varsin papegoja när huset är färdigt. 


 

På kvällen när vi var ombord igen och hade ätit middag var det show time. Den är kvällen var det Michael Jackson, om han hade levt skulle han ha fyllt år just den dagen. Jag tyckte showen var bra och bäst var såklart Thriller! 

I morgon är det dags att åka hem till verkligheten. Vi tycker att resan har varit mycket bra och är nöjda. Venedig är helt fantastiskt vacker att besöka. Det är det fler än vi som tycker, nämligen 12 miljoner turister kommer hit varje år och de flesta under sommar perioden. Det bor bara 40-50 tusen personer i Venedig så ni kan tänka er hur trångt det är här. Maten och servicen ska man inte ha så stor förväntan på och dyrt är det också...men nu har vi varit här och det känns bra för alla. Det stora berömda torget som vi bor nära heter Marco Polo. 1256 besökte Marco Polo Kina för första gången och då tog han med sig pasta hem till Italien. 

Kram från Carl



Av Carl - 1 september 2013 11:47

   

Här kommer några bilder från båten Divina. Båten är inredd i Sophia Loren stil. Det syntes tydligt att Sophia Loren haft ett finger med i spelet när man ser dom vackra trapporna. Divina utgick från Venedig och varje dag utom en dag då vi var ute till havs så stannade Divina på ett nytt ställe och dom som ville kunde gå i land. Vi stannade på dessa ställen: Bari-Italien, Katakolon-Grekland, Izmir-Turkiet, Istanbul-Turkiet och sist men inte sämst i Dubrovnik-Croatien. Ibland stannade jag på båten och lekte på kid's cluben och ibland hängde jag med på utflykt.

 

Två coolingar på kryssning. Pappa och jag köpte nästan likadana solbrillor.

   

Trots att det är semester kan man ibland bli lite trött. Då är det skönt att gå till hytten och vara ifred i lugn och ro som jag brukar säga. Vi hade en balkong inom vi ibland satt på och tittade på de olika ställena som vi passerade. 

Kram från Carl


Presentation

Fråga mig

30 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards