Direktlänk till inlägg 19 augusti 2017

Böcker

Av Carl - 19 augusti 2017 15:45

 

 När jag kom till mormor och morfar låg en present och väntade på mig från faster Margareta. Jag fick en ny spännande bok som heter: Fallet med sjömonstrets förbannelse skriven och SIGNERAD av Daniel Edfelt. Boken är jätte spännande, jag eller rättare sagt mamma läser några kapittel för mig varje kväll. Tusen tack faster Margareta! I dag regnar det så då blir det lite mer tid inne och då är det mysigt att läsa. 

 

Mormor läste ur en annan bok för mig som handlar om Gustav Vasa. Han var en märklig kung tycker jag. När det regnar lite mindre eller förhoppningsvis slutar regna idag ska jag ut och plocka svamp som vi ska ha till middagen ikväll. Tyvärr har jag inga stövlar men eftersom jag har storlek 37 och mormor har 39 så kan jag låna ett par av henne.

 

Hunden Zeb vill leka med sin boll hela tiden, Han ger liksom aldrig upp. Tänk om jag fick lite av hans energi i skolan när det är en tråkig dag. Då skulle jag bli färdig med allt först av alla. Zeb är den mest lekfulla hund jag någonsin träffat. 

 

Varje år när glassbilen kör förbi så köper jag glass. Min favorit är Blåtira. Jag köpte ett stort paket som jag inte hinner äta upp men det står att dom håller till 2019 så nästa gång jag kommer behöver jag inte köpa igen. Jag har egna pengar som jag fick av farmor som min första "lön". Den som spar han har!

 

Vi åkte in till stan en dag och då hälsade vi på min mormors storebror Ingvar. Han såg rätt pigg ut och pratade mycket. Han tyckte att det var kul att vi hälsade på. Ingvar var polis när han var lite yngre. Jag har sett foton förut men tittade på dem igen. 

 

Jag passade på att åka till ToysRus och köpte nya skott till mina Nurfgun. Som sagt, jag har egna pengar   

 Skotten ska jag ta med hem och ha Nurfgun krig med min storebror som redan är hemma hos oss. Vi åker i morgon, ganska tidigt för vi ska in till Stockholm först innan vi ska till Arlanda. Nu ska jag läsa några kapittel till i min nya bok från Margareta. Den handlar om ett par tvillingar som har en "hjälparbyrå". Dom kallar det så fast det är som en detektivbyrå. 

Kram från Carl 




 
 
Ingen bild

mormor

21 augusti 2017 11:15

Hej Carl
Ja du är väl hemma nu. Hoppas att resan gick bra. Det blev en lång dag för dig igår. Men du får väl sova ut. Snart börjar skolan och då får du till krypa till kojs lite tidigare om kvällarna.
Det har varit trevligt att få besök av dig och din familj, synd att det inte blir oftare. Din hund Carlsson blev säkert glad när du kom hem.
Måna kramar från oss ink. Zeb och Blossom. Zeb saknar också dig.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Carl - 7 maj 2018 11:58

  Det är allt för sällan som jag skriver nu. Har helt kommit av mig men här kommer några bilder. Mormor och morfar har varit här och hälsar på. Veckan gick fort och var trevlig. Jag var hemma från skolan i två dagar och en dag var det helgdag och...

Av Carl - 26 mars 2018 10:00

  I fredags sov både Oliver och hans bror Elliot över hos mig. Elliot har länge velat sova hos mig men det är bara Oliver som gjort det tidigare. Vi blandade olika Fantasmaker och drack det till middag. Vi sprang runt och busade, spelade och stann...

Av Carl - 16 mars 2018 13:00

  Jag jobbar extra som trädgårdsmästare hemma på tomten. Det är slitigt jobb måste jag säga men  jag behöver lite fickpengar. Än så länge rensar jag mest ogräs. Kanske om ett tag ska jag börja klippa i buskarna. Man måste passa sig noga för våra s...

Av Carl - 2 mars 2018 17:30

  En dag på skolan firade vi friheten. Vi hade tränat innan som ni förstår. Det var en mycket vacker dag på många sätt. Att leva i frihet är inget alla tar för givet.    Vi, eller rättare sagt skolan hade köpt några duvor som vi släppte ut i ...

Av Carl - 19 februari 2018 12:00

  Chica, våran fina speciella vackra hund. Världens snällaste men hon har så dåligt självförtroende när vi är ute bland folk, bilar och andra hundar. Alla är farliga tills dom har bevisat för henne att dom inte är elaka. I parken finns en hundgård...

Presentation

Fråga mig

30 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards