Alla inlägg den 19 februari 2011

Av Carl - 19 februari 2011 20:45

   Mammas födelsedagsmiddag på Supper club. Morfar tar fotot och jag fick vara hemma med Waath och But.   Mammas födelsedagslunch på stranden.   Jag läste Bamse och åt räkor. (Bilderna är från den 14, inte den 13e)   Mammas födelsedagstårta och blommor. Jag tycker inte om när någon sjunger och när alla skulle sjunga för mamma på morgonen skrek jag: TYYYYST!!!! Det skär i mina öron när någon sjunger, usch och fy! Men tårtan var god.

I morgon kommer Dong och hämtar oss och kör oss till båten som tar oss till Phi Phi Island.

Kram från Carl

Av Carl - 19 februari 2011 04:06

   Här ser ni mig och mormor i poolen. Jag är en fisk i vattnet och vill aldrig kliva upp. Nu kan jag plaska runt själv med mina armpuffar och tar mig fram dit jag vill. Mina simlektioner på skolan har gett resultat!    Visst ser det härligt ut? Mormor, morfar och gammelfaster Anita njuter i vattnet och verkar inte längta hem till snön och kylan.  Mormor undrar ibland hur katten Blossom har det där hemma. Jag kommer ihåg Blossom, jag tror hon minns mig också... Blossom sprang och gömde sig så fort hon fick syn på mig.   Det första mormor och morfar packade upp var en hel hög med Bamsetidningar till mig. Jag älskar att läsa Bamse och kan sitta länge, länge helt försjunken i en tidning. 

Vi har hunnit med en hel del under den här veckan som mormor&Co har varit här. Vi har varit till skräddaren och morfar har sytt upp en skjorta som blev så lyckad så att han genast beställde en till. Anita håller på att sy upp en kavaj och den är snart färdig. Själv ville jag ha en skepparkostym men bilden som jag hade med mig var för otydlig så skräddaren förstod inte riktigt vad jag menade. Det är väl inte så vanligt med skepparkostymer här. Alla utom jag och pappa har även varit på marknaden och shoppat lös. Jag tyckte det var lugnast att stanna hemma för det är så rörigt och varmt på marknaden. Självklart fick jag en hel del när gänget kom hem från marknaden. Bla ett par shorts av Anita och ett par av mormor. 

I morgon ska vi åka till Phi Phi Island. Det blir min första resa dit och det ska bli spännande.

Ha det så bra, kram från Carl

Presentation

Fråga mig

30 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3 4 5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards