Alla inlägg den 26 mars 2016

Av Carl - 26 mars 2016 11:30

Glad påsk på er allihop! I dag är det påskdagen och jag väntar på

 

mitt påskägg som jag redan har sett. Ha en riktigt bra påsk   

 

 

 

Nu har vi flyttat och sovit några nätter i vårt nya hem. Allt har gått bra och jag är super nöjd med vår lägenhet. Som ni kanske minns tyckte jag så enormt mycket om vårt förra hem och var lite skepptisk till att flytta. Hur ska vi hitta ett bättre hem än det vi redan har och VARFÖR? Så tänkte jag då men idag är jag jätte nöjd. Vi har en större lägenhet, bättre utsikt, ljusare, två parkeringsplatser, snabbare internet och bättre läge. Förut ville jag bo nära glasskiosken, kunna gå till skolan och bo nära Oliver. Jag var till glasskiosken igår, ska träffa Oliver i morgon och får åka bil till skolan! Åter till flytten, vi letade nytt boende som galningar. Vi åkte runt och tittade på så många ställen så jag ville tillslut inte följa med längre. Det finns inte mycket på hyres marknaden nu så det har varit lite tufft. Vi har haft kontakt med minst 5 mäklare som sökt och sökt åt oss. Tyvärr vill alla mäklare åt samma objekt eftersom det finns så lite att välja mellan. Mamma hade mycket kontakt med en svensk tjej som jobbade hårt för att hitta något. Mäklarna tar minst en (!) månadshyra i provision om man hyr något genom dem. Vi hade siktat in oss på ett annat område men det blev inget ledigt där så vi fick se oss om efter något annat. I det området hyr man möblerat och hit dit vi flyttade hyr vi omöblerat. Därför har vi inte kunnat beställa möbler innan och bor nu omöblerat i några dagar. Vi hade med oss en madrass, stor TV, en skrivare och våra kläder. Tallrikar och sånt köpte vi första dagen, inga problem det fick såklart plats i vår lilla bil. Värre är det med matbord och andra möbler. Jag tycker det går bra och det känns som vi kampar. På onsdag och torsdag kommer möbler och då blir det bättre. Så här fin utsikt har vi nu:

Vi väntar och längtar tills möblerna kommer och vi kan sitta här ute och titta på havet och båtarna.

 

Här ser ni mig och Oliver sista dagen på skolan. Vi skulle ta med en "easter bonnet" som vi gjort själva hemma och gå i en parad på skolgården. Det är första gången jag har och har sett en easter bonnet. Vi visste först inte vad det var och var tvungen att googla när vi läste att fröken skrev att jag måste göra en sådan. Fanstasin fick flöda och alla gjorde sin hatt. Jag köpte en fin cowboy hatt och limmade fast stora och små choklad ägg och påskfjädrar.

 

När jag gick hem från skolan drog jag loss chokladäggen och åt upp dom. Ingen mening att spara på dem för då blir dom gamla, sa jag. 

 

När vi var och handlade hittade jag några jätte stora fina ägg men jag undrade vad som fanns i? Kanske någon läskig överaskning??!! Jag la tillbaka det och valde något annat som mamma ska få idag. Jag skrattade högt när pappa och jag köpte mammas överaskning. Ni får se bild sedan när hon öppnat det.

Kram från Carl

 

 

 

 

 


Presentation

Fråga mig

30 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards