Alla inlägg den 7 september 2009

Av Carl - 7 september 2009 21:01

F F H F: Full fart hos farmor!!! Innan vi åkte med pappa till Arlanda hälsade vi på hos farmor Birgit som bor i stan. Farmor har ett så spännande hem, må ni tro. Där finns allt mellan himel och jord! Jag hittade en liten, liten kaffepanna och en ännu mindre dalahäst som jag förälskade mig i. Kaffepannan var okej att lämna men dalahästen vill jag inte släppa. Mormor sa att jag kunde ta med den men mamma och pappa sa att jag kunde sätta den i halsen. Vem vill ha en dalahäst i halsen??!! Inte jag i alla fall. Jag hade inte tänkt sätta den i halsen. Hur som helst så fick jag lämna hästen hos farmor. Det finns en trappa i farmors hem som jag inte vet var den leder. Jag har aldrig lyckats klättra upp för trappan. Tänk om det bor massor med små, små dalahästar där uppe!? Nästa gång ska jag upp för hela trappan och titta efter. Jag åt mat och kaka hos farmor sedan var det dags att åka till Arlanda och lämna min pappa där. Han flög i ett flygplan hela vägen till Thailand. I kväll har jag pratat och tittat på min pappa på Skype. Pappa såg ut att må bra men han sa att han var trött.

Sov gott pappa

Kram från Carl

Av Carl - 7 september 2009 17:10

Nu har jag kommit fram till Sundsvall och till mormor och morfar. Resan var låååång och tidvis trodde jag att resan kommer aldrig att ta slut, men det gjorde den, tack och lov. Det var helt omöjligt att sova och jag blev bara tröttare och tröttare och det kröp i hela min kropp. Fy, så jobbigt det var! Min första kväll utan mina föräldrar gick bra. Jag var hos gammelfaster Anita och Gunnar, dom är så snälla båda två. Anita och jag plockade blåbär och hallon som jag åt i massor av. Jag blev så trött av att gå ute och plocka bär så jag somnade rätt snabbt tror jag. Nästa morgon vaknade jag i min säng och väckte mamma som var en aning tröttare än vanligt. Mamma och pappa hade vait på fest och hade haft riktigt trevligt. Lite sur är jag att jag inte fick följa med men eftersom jag hade så kul hos Anita och Gunnar så är det ok. Någon gång i bland kan man göra saker på egen hand men inte för ofta.

I går åkte pappa till Thailand och det är tomt utan honom. Jag sätter in en bild på min pappa och mig när vi spelade boulé sist. Hoppas du har det bra pappa, och att du får mycket gjort där borta på Phuket. Vi ses ju om ca en vecka, men det känns som en evighet.

Saknar dig pappa, puss från Carl

Presentation

Fråga mig

30 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4 5
6
7
8
9
10 11
12
13
14 15 16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards