Alla inlägg den 17 september 2009

Av Carl - 17 september 2009 13:40

drar max i svansen  

Det ser ut att göra ont, men Max sa att det gjorde inte alls ont. Jag vet att man inte ska dra djur i svansen men jag ville bara ha lite uppmärksamhet...Tyvärr har Max flyttat in till Stockholm nu och jag har alltså förlorat min vän. Vi hade mycket kul ihop, Max och jag. Egentligen gör det inget att Max har flyttat för vi flyttar den 29:e och då skulle vi ju i alla fall inte kunna ses. Vi ska flyga till Bangkok och stanna där några dagar innan vi reser vidare till Phuket. Det ska bli spännande att åka tillbaka men självklart tråkigt att inte kunna träffa alla här hemma.

I morse klev jag upp i ottan och susade iväg till Arlanda och hämtade min fina, fina pappa. Pappa är glad att han är hemma igen för han har saknat mig, säger han. Jag har saknat honom också.

I går flög mamma och jag flygplan hem från Sundsvall. Det gick sååå bra och fort gick det också. När vi skulle hämta min barnvagn fick jag hjärtat i halsgropen för ena hjulet var borta! Gråter Hur ska jag nu ta mig hem, tänkte jag. Som tur var hade någon kilat fast hjulet i vagnen och det var bara att trycka fast det igen. Vilken tur! Vi tog flygbussen in till stan och där stod faster Anita (gammelfaster, men jag skriver bara faster) och Gunnar och väntade på oss. Så snällt av dom att köra hem oss. Att resa tar på krafterna och det var skönt att få åka bil hem, tack så mycket.

Mamma var mycket stolt över mig för att jag hade varit så duktig hela dagen. Jag kände själv att det hade gått bra och var nöjd med mig själv när jag somnade. Det brukar jag oftast vara, men nu var jag mer nöjd än vanligt.

Kram CarlSkrattande

Presentation

Fråga mig

30 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4 5
6
7
8
9
10 11
12
13
14 15 16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards