Alla inlägg under januari 2010

Av Carl - 21 januari 2010 08:15

        

I söndags var vi på Liam sing beach och drack drinkar! På söndagar är det värsta softa draget där med en dj som spelar skön musik. Elise och jag träffade en flicka som var hälften thai och hälften fransyska. Flickan var rätt kaxig. Efter ett tag ruttnade jag på hennes ofina sätt att behandla mig, men framförallt tröttnade jag på hennes sätt att bete´sig mot Elise. Flickan ville bestämma allt, hon knuffades och hon kastade sand. Jag markerade starkt att jag inte gillade henne och jag tror ingen missförstod vad jag tyckte om henne. När vi skulle gå frågade flickan om jag skulle komma tillbaka nästa söndag? Jag ska tänka på saken svarade jag. Alla förtjänar en andra chans, även hon. Förutom flickan så träffade jag några andra trevliga och glada människor som gjorde mig på bra humör! Vi var där tills solen gick ner och det var dags för mig att bege mig hemåt och sova.

Kram från Carl 

Av Carl - 20 januari 2010 10:15

  

Jag har en kompis som är jättekänd i Sverige. Vi har gemensamma kompisar och vi brukar träffas och äte eller vara på stranden tillsammans. Alla i Sverige vet vad hon kallas. Om man är lite äldre än mig har man även hört hennes röst.

Kan du lista ut vem hon är? 

Klura på den du!

Kram från Carl

Av Carl - 19 januari 2010 00:15

      

Min fina och snälla storebror Max fyller år idag!!! Grattis och hurra säger ja´! Bilderna är från när vi grattade Max i förskott innan han åkte hem till Stockholm. Max fyller 18 år och blir vuxen nu. Jag tänker på dig i dag (och alla andra dagar också) och hoppas att du får en fin födelsedag.

Pussar i massor från din lillebror

Pappa och min mamma hälsar och grattar också

Av Carl - 18 januari 2010 17:00

    

Isolde kom och hälsade på mig på bygget en dag. Vi satt och plaskade med fötterna i poolen och beundrade utsikten. Isolde och jag pratade om livet och kom fram till att det mesta är fantastiskt bra. Isolde var dock lite bekymrad för hon var som vanligt hungrig och hade redan ätit upp allt hon hade tagit med sig. Jag sa att det är lugnt för det växer bananer på träden utanför huset och du får gärna smaka. Då såg Isolde glad ut igen och vi fortsatte att ha det trevligt.

Kram från Carl

Av Carl - 16 januari 2010 05:45

        

Sist jag var på Starbuck´s drack jag lite kaffe och blev hel sprallig. Nu förstår jag varför vuxna dricker kaffe hela tiden. Jag blev så pigg och stark av kaffet så jag bara råkade bryta sönder skylten som visar att det är rökförbud...ops!

Min andra dag på dagis gick jätte bra. Na var med mig hela tiden och jag märkte inte ens att mamma gick iväg ett tag. Jag har full upp på dagiset och är helt slut när det är dags att åka hem. Om jag fick en kaffe kanske jag skulle orka ännu mer...

Kram från Carl

Av Carl - 15 januari 2010 15:34

    

En dag när jag hade lite väl mycket extra energi la mamma ut några yogamattor på rad som jag fick springa på. Mamma stod på ena sidan av mattorna och ropade till mig att jag skulle springa till henne. Jag sprang så fort jag kunde, rakt fram och utan att ramla. Mamma gick till den andra sidan och ropade att jag skulle springa till henne. Jag sprang så fort jag kunde igen. Så höll vi på ett tag och efter en stund kom en av tjejerna från TV teamet och hon stannade till en stund och tittade på mig. Då kom även min katt Kling-Tiger och gick en sväng på yogamattorna. Tjejen från TV teamet skrattade och frågade om vi övade på catwalk? Ha ha, fyndigt!

Kram från Carl

Av Carl - 13 januari 2010 16:28

I 

I dag var det jag som var den nya killen i klassen. Det var första dagen för två andra barn också. Förutom några små missöden så gick min första dag på nya dagiset mycket bra. Jag hade roligt och trivdes och det är det viktigaste. På "skolgården" finns ett litet vattenland och där spenderade jag mycket tid. När man leker där får man ta på sig ett långt förkläde så att man inte blöter ner sig. Jag hällde vatten i olika hinkar och passade även på att vattna några blommor. I min klass finns det trillingar från Ryssland. Det var deras andra termin så dom kände sig redan hemma i skolan. Fröken berättade att trillingarna har varsin nanny och förra terminen hade dom med sig sina nannys till skolan. Den här terminen hade skolan sagt till att det räckte om dom tog med sig en nanny. Det blev för många människor i klassen annars. Min nanny Na kom försent i morse så vi åkte ifrån henne. Na ringde efter ett tag från hotellet men då hade vi nästan kommit fram till skolan. Na ska följa med i morgon i stället. Vid ett tillfälle på skolan idag blev jag mycket arg. Jag hade hittat ett par ljusblå skor med rosa fjärilar på som passade mig perfekt. En av fröknarna sa till mig att jag inte fick ha på mig skorna inne i klassrummet. Gissa om jag ställde till en scen? Dramaqueen gånger 100 skulle man kunna säga. Det slutade med att jag vägrade gå in i klassrummet.

Min storebror Max följde med till skolan och han tyckte det var fint där. Tyvärr åkte Max hem till Sverige idag. Jag tycker att det har varit super skoj att du har varit här och hälsat på. Kom snart tillbaka Max!

På bilden ser ni några av blommorna som vi ska ha i huset. Jag längtar och längtar tills huset blir färdigt men det draaaar ut på tiden.

Puss och god natt från Carl

Av Carl - 12 januari 2010 16:07

  

För ett tag sedan vi vi ett helt gäng som var ute och åt på en fin restaurang. Middagen blev lång tyckte jag och beslöt mig för att se mig omkring och upptäcka världen. Det var mycket varmt den här kvällen och jag längtade efter en svalkande dusch. Jag sköt upp en dörr och vad såg jag där?! Min önskan gick i uppfyllelse, där var en liten mini dusch! Här har vi någon som har tänkt till flinade jag för mig själv. Det är svårt att ta en riktig dusch när man är på restaurang så vad kan passa bättre än en liten dusch? Genialt, tänkte jag och tryckte på en knapp och vattnet började spruta. Jag plaskade med vattnet ett tag och njöt av det kalla vattnet. Nu hade mitt sällskap börjat sakna mig och stod upp vid bordet och tittade bort mot mig. Jag hörde hur dom pratademed varandra: Vad gör Carl? Står han i duschen? NEEEEJ, hörde jag hur mamma skrek till och i nästa sekund stod hon bakom mig och lyfte bort mig från duschen. Det var ingen dusch som jag hade hittat. Det var en pissoar. Vuxna pojkar kissar i pissoaren, usch så pinsamt. Jag ville bara sjunka genom jorden så pinsamt tyckte jag att det var. Istället för att visa att jag skämdes höll jag masken och låtsades som att det regnade.

I´m singing in the rain, tra la la laa

Kram från Carl

Presentation

Fråga mig

30 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15 16
17
18 19 20 21 22
23
24
25 26 27 28 29 30
31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards