Alla inlägg den 14 januari 2012

Av Carl - 14 januari 2012 16:53

I dag har det varit barnensdag här i Thailand. Det har firats ordentligt på olika platser runt om. Jag valde att fira på Surin beach med mamma och "villa mani". Vi åkte till beachen och jag var så nyfiken på vad barnensdag kunde vara för något. Jag blev inte besviken för det var riktigt roligt med alla små karuseller och ballonger.

 

Många fina ballonger fick jag och balloger går alltid hem hos mig. Det är Villa mani ni ser bakom mig, hon kom med ännu fler ballonger till mig.

 

Det fanns några karuseller som jag åkte också. Den som ni ser här på bilden har ingen motor utan är en handriven karusell. Han som ansvarade för karusellen eller någon frivillig fick helt enkelt snurra på oss barn som satt i elefanterna. Efter några minuters åktur stannade elefanterna och nästa gäng fick sig en åktur.

 

Roligast var ändå hoppborgen. Jag var helt genomsvettig när jag mot protest tvingades lämna den. Killen som satt i hoppborgens entre´blåste i visselpipan och då var det meningen att alla barn skulle lämna hoppborgen och låta de köande barnen få gå in och hoppa. Första gången killen blåste i visselpipan låtsades jag att jag inte hörde och inte förstod. Alla barn utom jag gick ut och nya hoppglada barn kom. Jag fortsatte att hoppa tills nästa gånga jag hörde visselpipan. Då försökte jag gömma mig men det gick inte, mamma sa med bestämd röst att nu var det dags att gå och äta lunch med pappa (sen lunch på beachen). Roligt var det och det var kul att jag lyckades dubbla min tid i hoppborgen.

Kram från Carl

Presentation

Fråga mig

30 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4 5 6
7
8
9 10
11
12 13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards