Alla inlägg den 6 april 2013

Av Carl - 6 april 2013 05:48

 

Jag sa hej då till Arsenia och Carlsson och tog sedan flyget till HongKong och en speedboat till Macao.  

Det var helt fantastiskt att besöka denna ö men ganska galet också. Hotellet vi bodde på heter Venetian och det är Asiens största hotell och ett av världens 5 största hotell. Ni kan tänka er hur enormt stort det var. Vi sov på detta mega stora hotell i två nätter och var ute och spanade runt hela dagarna men vi såg i allafall inte allt. Shopping och restaurang delen var uppbyggd som Venedig och det kändes och såg ut som att man var ute fast man var inne.

   

Det var en kanal där man kunde åka båt och en av killarna som körde en av båtarna sjöng opera. Jag tyckte det var för högt och höll för öronen. Himlen såg ut som en riktig himel men små gulliga moln.

   

Vid ett av torgen fanns en enorm bur med stora låtsas choklad bitar i. Jag klev in i buren och ställde mig bredvid en av choklad bitarna. Många stannade och tog kort på mig. Jag stod kvar och log gulligt.

 

Vi lämnade hotellet några timmar och åkte till Macao tower, trots att pappa är höjd rädd. Från tornet hoppar många bungy jump, det är ett hopp på 233 m och det är världens högsta skyjump. Jag bestämde mig snabbt att detta inte var något för mig. En kille som jobbade med bungy jump frågade om jag ville hoppa, no thank you sa jag, vänligt men bestämt. Killen sa att han bara skojade och att jag var för lite än men jag fick gärna ta en: sky walk. Det är en trevlig promenad runt tornet, högst upp utanför fönstret. Självklart har man säkerhetslina på sig men med tanke på pappas hjärta så tackade jag nej till det också. I golvet var det på vissa ställen glas som man kunde gå på. Jag var inte ett dugg rädd och tyckte det var super roligt att gå på glasgolvet. Mamma fick svindel och tyckte det var läskigt. Pappa stod en bit  bort och tyckte att vi skulle gå därifrån.

   

Nu har vi åkt till HongKong och här stannar vi i 3 nätter.

Kram från Carl

Presentation

Fråga mig

30 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
<<< April 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards